Bir bilene sorun

Bir bilene sorun

Gölcük’te belediye tarafından YKS sonrası en doğru tercihi yapmak için karar vermeye çalışan üniversite adaylarına ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verilecek

Gölcük Belediyesi; geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da heyecanlı ve kritik tercih sürecine girmeye hazırlanan üniversite adaylarına ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. Gölcük Belediyesi; Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi toplantı salonunda hazırlıklarını sürdürdüğü Tercih Danışmanlık Merkezi ile öğrencilerin tercih kılavuzu olacak. Merkezde görevlendirilen uzman öğretmenler; 3-8 Ağustos tarihleri arasında üniversite adaylarına en doğru bölüm ve üniversiteyi tercih etmeleri için yardımcı olacak.

3-8 AĞUSTOS ARASI

Üniversite adaylarına bilinçli ve doğru bir şekilde tercih yapmalarına destek olacak Tercih Danışmanlık Merkezi; 3-8 Ağustos tarihleri arasında (cumartesi ve pazar günleri dahil) tarihlerinde, saat: 09.00–12.00, 13.00–15.00 saatlerinde hizmet verecek. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, öğrencilere yapacakları tercihlerin hayırlı olmasını diledi.

Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.