Binali Eniş mazbatasını gövde gösterisiyle aldı

Binali Eniş mazbatasını gövde gösterisiyle aldı

CHP Çayırova İlçe’de çiçeği burnunda başkan Binali Eniş mazbatasını gövde gösterisiyle aldıktan sonra Lütfü İlhan’dan görevi devraldı. Yarın akşam tüm yönetimi, örgütle tanıştıracak

bina-onunde.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Örgütü’nün geçen hafta sonu gerçekleşen olağanüstü kongresinde başkanlığa seçilen Binali Eniş bugün önce gövde gösteriyle mazbatayı, ardından Lütfü İlhan’dan görevi devraldı.

5-364.jpg

Binali Eniş’e mazbatayı teslim aldığı esnada eşi Müjgan Eniş ile birlikte

7-230.jpg

CHP İl Başkan Yardımcısı Hakan Altıparmak, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Baran Aydın, olağanüstü kongre sürecinde başkanlığı üstlenen Lütfü İlhan; belediye meclis üyeleri Halis Koç, Salih Işık, Muharrem Gökçe, Yılmaz Bilmez ve Turan Ağaç ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

1-432.jpg

Binali Eniş mazbatasını olağanüstü kongrede de Devlet’i temsilen görev üstlenen Çayırova İlçe Seçim Kurulu Müdürü Hayreddin Kaya’dan aldıktan sonra ilçe örgütüne geçti.

lutfu-ile.jpg

Burada da görevi Lütfü İlhan’dan teslim aldı.

 

BURAK ULUKÖYLÜ DE KUTLADI

4-578.jpg

Öte yandan CHP’lilerin Gebze Adliyesi önünde toplandığı vakitlerde Adliye’de olan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü de heyeti görünce jestte bulundu. Burak Uluköylü, Binali Eniş ve yönetimini kutlayıp başarılar diledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

6-313.jpg

Binali Eniş mazbatayı aldıktan sonra gazetemize yaptığı değerlendirmede, “Öncelikle bugün buraya kadar gelip bana eşlik eden il yöneticileri, meclis üyeleri, kadın kolları, geçici ilçe başkanımız Lütfü İlhan ve yönetim kurulu üyelerime teşekkür ederim. İnşallah bundan sonra hep beraber kendi kemik kadromuzla Cumhuriyet Halk Partili tüm üyelerimizle beraber güzel şeyler yapacağız” dedi.

TANIŞMA TOPLANTISI

Başkan Eniş yarın akşam (29 Eylül Perşembe) tanıtım toplantısı düzenleyeceklerini belirtip; “Meclis üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, asil ve yedek tüm üyelerimizi çağırıp tanışma toplantısı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Yönetimin kendi içindeki görev dağılımının ilk yönetim kurulu toplantısında gerçekleşeceğini kaydeden Eniş kongre sonrası rutin ziyaret programlarının da henüz netleşmediğini kaydetti.  

 

3-665.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8-160.jpg

 

9-103.jpg

 

10-073.jpg

 

11-042.jpg

 

12-026.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.