Bin 196 araca idari işlem uygulandı

Bin 196 araca idari işlem uygulandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, il genelinde yapılan “ Toplu taşıma ve servis araçları” uygulamasında, bin 196 araç ve sürücüsüne idari işlem yapıldı. 60 araç ise trafikten men edildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tarafından,  yeni eğitim ve öğretim yılının başlama arifesinde,  il genelinde toplu taşıma ve servis araçlarına yönelik uygulama gerçekleştirildi. Yapılan kontrol ve denetimlerde 7 bin 612 araç incelenirken, bin 196 araç ve sürücüsüne idari işlem yapıldı. 60 araç ise trafikten men edildi. Uygulama kapsamında yapılan kontrollerde,  toplu taşıma ve servis araçları dışında 6 bin 629 araç kontrol edildi. 

 

TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Bunlarda bin 150 sine idari işlem uygulanırken 59’u trafikten men edildi.  Toplu taşıma ve servis araçları üzerinde yapılan uygulamada ise 983 yolcu taşımacılığı yapan araç ve sürücüsü kontrol edildi. Yapılan kontrollerde çeşitli eksiklikleri bulunan ve kural ihlali yapan 46 araç ve sürücüsüne idari işlem yapılırken 1 araç trafikten men edildi. Kontroller sonucu toplamda bin 196 araç ve sürücüsüne idari işlem uygulanırken, 60 araçta trafikten men edildi.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.