Bilikli’den AKP’ye: Dostlarımız yanımızda

Bilikli’den AKP’ye: Dostlarımız yanımızda

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, AKP Dilovası’nın divan toplantısı öncesi Saadet Partililer’e davetiye gönderdiğini belirtip, “Dostlarımız durumun farkında ve yanımızda” dedi

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, AKP Dilovası’nın divan toplantısı öncesi Saadet Partililer’e davetiye gönderdiğini belirtip, “Dostlarımız durumun farkında ve yanımızda” dedi. Bilikli konuya dair yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

 

 

“Son zamanlarda kulağımıza ilginç şeyler gelmektedir. Aldığımız duyumlara göre Dilovası AKP teşkilatı yapacağı genişletilmiş ilçe divanına 2019 seçimlerinde ve daha öncesinde bizimle beraber yürümüş seçmenlerimize, üyelerimize, meclis üyesi aday adaylarımıza davet göndererek kamuoyu nezdinde AKP'ye katıldığını açıklayacaklarmış.

 

İÇLER ACISI…

 

Öncelikle milyonlarca lira para desteği, bürokrasi desteği olan ve en önemlisi hükümet partisinin şu düştüğü durum içler acısıdır. Tabiki bizler bireylerin temel tercihlerine saygı duyarız. Evet, insanlar maalesef bu dönemde AKP'yi bile destekleyebilir. Fakat kendilerini Dilovası'na anlatamayan AKP ilçe yöneticileri bozulan itibarlarını muhalefete saldırarak onarmaya çalışmamalıdır. Siyaset işi, halkın gönlünü fethetme yarışıdır. Siz bu işe "karşı taraftan ne alırsam kârdır, ne kadar zarar verirsem iyidir" gözüyle bakarsanız hergün sizden akın akın kopan seçmenlerinizi, milletvekillerinizi, bakanlarınızı hatta başbakanınızı ve aslında sizin çoktan kesilmiş biletinizi görürsünüz.

 

SOMUT HİZMETLERE İHTİYAÇ VAR

 

Mevzuu çok basit aslında. Bir idealiniz ve gayeniz varsa bunun için çabalarsınız ve eğer halk teveccüh gösterirse karşılığını alırsınız. Sizin tuttuğunuz bir tane sözünüz yok, somut olarak elimizde dişe dokunur bir tane iş yok. Dilovası halkı sizlere şov yapın, piknik yapın, kandil simidi dağıtın, şirinlik yapın diye yetki vermedi. Dilovası'nın çok şükür bunlara değil, asıl somut hizmetlere ihtiyacı vardır.

 

SEÇMENİMİZ DİKTİR, MERTTİR

 

Bizim seçmenlerimiz sizin gibi dolambaçlı yolları ve Ali Cengiz oyunlarını sevmez. Diktir ve merttir. Sizin her türlü tekliflerinize rağmen bugün bizimle beraberlerse yine de ne yapar eder size pabuç bırakmazlar. Elbetteki birkaç "sinyalci" çıkacaktır fakat merak etmeyin biz onların da farkındaydık.

Ne yaparsanız yapın, ne oyun çevirirseniz çevirin, halk için oyun bitti. Game Over. Bu saatten sonra çırpındıkça batacak, battıkça sağa sola çamur bulaştırmaya çalışacaksınız. Herkes gibi bizim dostlarımız da bu durumun farkındadırlar ve hala bizim yanımızdadırlar.

 

Tekrar hatırlatmakta fayda var: Taş yerinde ağırdır ve rüzgar ne kadar sert eserse essin, kayadan alıp götüreceği yalnızca tozdur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.