Bilgievleri ve Akademi Liselerde yüz yüze eğitim başladı

Bilgievleri ve Akademi Liselerde yüz yüze eğitim başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Akademi Lise, ilköğretim kısmını oluşturan Bilgievleri yüz yüze eğitimlere yeniden başladı.

Salgın nedeni ile Akademi Lise ve Bilgievleri’ndeki eğitimlere, uzaktan eğitim ile devam edilmişti. Her iki kurumun da uzman eğitmenleri, öğrencilerle çevrimiçi eğitimler yaparak eğitimlerin devamlılığı sağlandı. 2 Mart 2021 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi doğrultusunda alınan karar gereği Akademi Lise ve Bilgievleri’nde yüz yüze eğitimler, 6 Mart Cumartesi günü itibari ile başlayacak.

İLKOKUL, 8. VE 12. SINIFLAR DERS BAŞI YAPACAK

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereği Bilgievleri 1.,2.,3.,4. ve 8. sınıf öğrencileri ile Akademi Lise 12. sınıf ve mezun öğrenciler yüz yüze olarak ders başı yapacak. Öğrenciler sınıflarda yüzde 50 kapasite ile konumlandırılacak. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki her iki eğitim kurumunda da uzaktan eğitim dönemi boyunca, öğrencilerin derslerinden geri kalmaması için çevrimiçi eğitimler veriliyordu. Ayrıca uzaktan eğitim dönemi boyunca veli ve öğrencilere rehberlik eğitim destekleri de verildi.

ÇEVRİMİÇİ EĞİTİM DE DEVAM EDECEK.

Akademi Lise ve Bilgievleri’nde yüz yüze eğitimin dışında kalan sınıflar çevrimiçi eğitime devam edecek. Buna göre Akademi liselerde 9.,10., ve 11. sınıflar eğitimlerini çevrimiçi alacak. Ortaokul kısmında ise 5.,6. ve 7.sınıflar yine çevrimiçi eğitim hizmeti alacak. 

bilgievleri-ve-akademi-liselerde-yuz-yuze-egitim-heyecani-(5).jpg

bilgievleri-ve-akademi-liselerde-yuz-yuze-egitim-heyecani-(7).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.