Biletler satışa çıktı

Biletler satışa çıktı

Kocaelispor’da çarşamba günü 1461 Trabzon ile oynanacak kritik maçın biletleri satışa çıktı. Sadece alt tribünler açıldı, bilet fiyatlarında değişiklik olmadı. Kadın ve öğrenciler mücadeleyi ücretsiz izleyebilecek.

Kocaelispor’da çarşamba günü kritik 1461 Trabzon maçının biletleri bugün öğlen saatleri itibariyle Passolig mobil uygulaması ve kulüp binasında satışa çıktı. Maraton, kale arka ve UEFA alt tribünlerinden bilet satışı yapılacak. Hafta içi fazla ilgi olmayacağı düşüncesiyle maraton ve kale arkası üst tribünler kapılı olacak. Fiyatlarda bir değişiklik yapılmadı. Taraftarlar kale arkası tribününe 15, maratona 25, UEFA’ya ise 70 TL vererek girebilecek.

KADIN VE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ

Biletler Kocaelispor Sosyal Tesisleri(Eski Lunasan), Kocaelispor Store, Betaspor 41 Burda AVM ve Betaspor Çarşı Yapı Mağazası’ndan temin edilebilecek. Gişelerde yoğunluk olmaması için taraftarların biletlerini erken almaları istendi. Bu arada yönetim maça ilgili arttırmak için önemli bir karar aldı. Yönetim maça gelecek kadın ve öğrencilerden ücret alınmayacağını açıkladı. Kadınlar ve öğrenciler doğu maraton alt ve güney kale arkası alt tribününden ücretsiz giriş yapabilecek.

TAKIMIN ÇOK İHTİYACI VAR

Şampiyonluk yolunda kayıpsız geçmek zorunda olduğumuz maçta takımın taraftarına her zamankinden daha çok ihtiyacı olacak. Hafta içi gündüz taraftar için çok uygun bir zaman olmasa da, 12’inci adamın fedakarlık yaparak tribündeki yerlerini alması, özellikle öğrencilerin mücadeleye yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Açılacak alt tribünlerin toplam seyirci kapasitesinin 15 bin dolayında olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.