Bilek güreşçiler, Sofya biletini aldı

Bilek güreşçiler, Sofya biletini aldı

 Kağıtspor Kulübü’nün bilek güreşçileri, Türkiye Şampiyonası’nda elde ettikleri başarılı sonuçlar sayesinde Sofya’daki Avrupa Şampiyonasında...

 

Kağıtspor Kulübü’nün bilek güreşçileri, Türkiye Şampiyonası’nda elde ettikleri başarılı sonuçlar sayesinde Sofya’daki Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness, Bilek Güreşi Federasyonu (TVGFBF) tarafından Antalya’nın Kemer ilçesindeki bir otelde düzenlenen şampiyonaya 163 kulüpten, 1.017 sporcu katıldı. Şampiyonada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sporcular iki şampiyonluk ve bir ikincilik elde etti.

AVRUPA BİLETİ ALMAK İÇİN

Kadın ve erkeklerde sporcular, sağ ve sol kolda, 18 yaş altı, 21 yaş altı, büyükler ve masterler kategorilerinde kendi sıkletlerinde dört gün boyunca mücadele etti. Sofya’da yapılacak olan Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda mücadele edecek olan sporcuların da belirleneceği şampiyonada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün sporcuları da yarıştı.

 

3 MADALYA KAZANDI

Kemer’de yapılan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü sporcularından; Büyük Bayanlar +80 kiloda mücadele eden Nurcihan Gönül sağ ve sol kolda şampiyon, 21 Yaş Altı 60 kiloda ise Reyhan Yıldız, sol kolda 2. oldu. Elde ettikleri başarılı sonuçlar ile her iki sporcumuz, Bulgaristan’ın Sofya kentinde yapılacak olan Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasına milli takımımız ile beraber katılmaya hak kazandı. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara, madalya ve kupaları kürsüye çağrılarak, protokol tarafından verildi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.