Bıçakla otobüs şoförünün üzerine yürüdü

Bıçakla otobüs şoförünün üzerine yürüdü

Kocaeli'de kimliği tespit edilemeyen şüpheli, seyir halindeki özel halk otobüsünü durdurarak elindeki bıçakla şoförün üzerine yürüdü.

Gölcük-İzmit hattındaki özel halk otobüsü şoförü Turgay Özelçi, Değirmendere bölgesinde seyir halindeyken aracını durdurarak bir yayayla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, araca binen ismi öğrenilemeyen şüpheli bıçakla Özelçi'nin üzerine yürüdü. Aracın güvenlik kamerasında yansıyan görüntülerde, şoförle tartışan yayanın araca binmesi, cebinden bıçağı çıkarması, şoföre "önüne bakacaksın, yayalara dikkat edeceksin" diye bağırması, ardından otobüsün hareket ederek olay yerinden uzaklaşması yer aldı.

 

ŞİKÂYETÇİ OLDU

Emniyete giderek şüpheli hakkında şikâyetçi olan Özelçi, saldırganı tanımadığını söyledi. Aracına el işareti yapan kişiyi yolcu sanarak durduğunu anlatan Özelçi, “Araca bıçakla binip üzerimize geldi. 'Gırtlağımı keseceğini' söyledi. Ben de 'Yaya olarak biraz daha hızlı hareket etmesi gerektiğini' söyledim. Yolcular bayağı bir tedirgin oldu” ifadesini kullandı.

 

Haber: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.