Beylikbağıspor’da Şampiyonluk Sesleri

Beylikbağıspor’da Şampiyonluk Sesleri

İkinci Amatör Küme B, D, F Grubu’nda sekiz karşılaşmada büyük heyecan ve çekişme yaşandı. Gölcük’te Çiftlikspor, Darıca’da Gebze Beylikbağıspor haftayı galibiyetlerle geçirdi.

Gebze temsilcisi Beylikbağıspor şimdiden şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu gösterdi. 
ERENLER FARK ATTI
İkinci Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Üçyoldoğuspor, haftayı fikstür gereği bay olarak geçirdi. Şampiyonluk mücadelesini sürdüren Çubuklu Balaspor, Cephanelik Stadı’nda konuk ettiği Körfez Atılımspor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti. İzmit Selanikspor, Bağçeşme Stadı’nda Üçtepespor karşısında 3-1 kazanarak galibiyet sevinci yaşadı. Grubun son sıralarında yer alan Yılmazspor ile İzmit Erenlerspor’un Bağçeşme Stadı’nda mücadelesinde İzmit Erenlerspor sahadan 7-0 gibi farklı galibiyetle ayrıldı.
ÇİFTLİKSPOR GÜLDÜ
İkinci Amatör Küme D Grubu’nda Gölcük Asarköyspor rakibi Gölcük Çiftlikspor karşısında 3-0 mağlup oldu. Maç sonunda Gölcük Çiftlikspor galibiyet sevinci yaşadı. Halıdere Belediyespor, Karamürsel Stadı’nda rakibi Yalakderespor karşısında 3-2 mağlup olarak haftayı puansız geçirdi.  Orta sıralarda yer alan Çamçukurspor rakibi Ulaşlıspor karşısında 4-0 galibiyet ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Grubun son maçı dün akşam Pazarköyspor ile Kızderbentspor arasında oynandı.
BEYLİKBAĞI KAZANDI
İkinci Amatör Küme Grubu’nda Gebze Muallimköy Gençlik ve Spor ligden çekilmesinin ardından 5 takımın mücadelesi ile devam ediyor. Mollafenarispor, rakibinin gruptan çekilmesinin ardından haftayı hükmen galibiyetle geçirdi. Lider Gebze Beylikbağıspor, dördüncü hafta karşılaşmasında deplasmanda en yakın rakibi Darıca Türkeli Gençlik ve Spor karşısında 1-0 kazanarak grupta liderliğini sürdürdü. Grubun son mücadelesinde orta sıralarda yer alan Çayırova Gençlerbirliği ile Gebze Yavuz Selimspor’un Şekerpınar Stadı’ndaki mücadelesinde 3-2’lik skorla kazanan Gebze Yavuz Selimspor oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.