BEYLİKBAĞISPOR’A  ALİ ÇAĞIN PİYANGOSU!

BEYLİKBAĞISPOR’A ALİ ÇAĞIN PİYANGOSU!

  Başarının sırrı disiplin, doğru planlama ve özveriden geçer. Biz yola çıkarken bu ana unsurları yanımıza aldıkta çıktık. Hayatımızın...

 

 

Başarının sırrı disiplin, doğru planlama ve özveriden geçer. Biz yola çıkarken bu ana unsurları yanımıza aldıkta çıktık. Hayatımızın her alanında düzeni sağlarsak başarılı olmamamız için bir neden yok. Bu doğrultuda çalışmalar yapıyoruz. Biz günlük başarılarla avunmak istemiyoruz. Doğru planlama ve verdiğimiz hizmetlerin karşılığını birkaç yıl içinde almayı hedefliyoruz.

 

GENÇLİĞE BÜYÜK DEĞER!

Yaklaşık 2 ay önce  Beylikbağıspor’a Başkan olan Ali Çağın, Başkan olduğu süre içinde bölge futbolunda alışık olmadığımız çalışmalara imza atarak sıra dışı bir kimlik olduğunu gösterdi. Genç takımların antrenman malzemelerinden, düzenine kadar her şey baştan aşağı değişti.

Sportif çalışmaların içinde aidiyet duygusunu yakalamanın birinci koşul olması gerektiğinin altını çizen Başkan Çağın, “ Sportif çalışmalar sabır gerektirir ve arzu ettiğiniz zaman gerçekleşmeyebilir. Biz geleceğimiz olan gençliğe hizmet etmek için yola çıktık. Onların daha sağlıklı koşullarda spor yapabilmesine en güzel koşullarda imkan sağlamaya özen gösteriyoruz. Bu noktada çalışmalarımız geniş çaplı ve istikrar bir şekilde sürecek” dedi.

 

 

AİLELERE MESAJ

 Bunların meyvesini belki kısa sürede almayacağız fakat birkaç yıl içinde doğru bir yapılanma içinde olduğumuzu herkes görecek” diyen genç Başkan sokaktan bir genci dahi kulübümüzün içine çekebilirsek bu bizim için başarıdır. Ailelerde bu noktada yol gösterici olmalı. Beylikbağı halkı tesislerinin değerini bilmeli, çocuklarını buraya yönlendirmeli” dedi.

 

A takım seviyesinde de belli bir yapılanma içerisinde olduklarını ifade eden Çağın, özellikle kendi gençlerimizden oluşan bir takım kurmayı amaçlıyoruz. Fakat bu oluşum sağlanmazsa,  yine eskisi gibi bulunduğu ligde şampiyonluğun en büyük favorisi olan bir takım yaratacağız. Bu nokta da çalışmalarımız olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.