BEYLİKBAĞISPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA

BEYLİKBAĞISPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA

 Altyapıda Bölge futbıolunun en güçlü markası olan Beylikbağıspor Gebze'nin gururu olmaya devam ediyor. Yeşil beyazlı takım başarısına her dönem...

 

Altyapıda Bölge futbıolunun en güçlü markası olan Beylikbağıspor Gebze'nin gururu olmaya devam ediyor. Yeşil beyazlı takım başarısına her dönem yeni birini daha ekliyor. Geride bıraktığımız dönemde U14 takımıyla Gebze şampiyonu olduktan sonra play-offlara kalan Beylikbağıspor play-offu da lider bitirerek adını Türkiye şampiyonasına yazdırma başarısı göstermişti. Yeşil beyazlı takım U16 takımıyla da ipi göğüsleyerek Gebze'yi Türkiye şampiyonasında temsil etmenin gururunu yaşatacak.

İZMİT G.B GÜLDÜ                                                                                                                                                                                                                                                                                                       5 Grupta 20 takımın mücadele ettiği U-16 Ligi Play-Off A, B ve C Grubu’nda mücadele oynanan son maçlarla tamamlandı. B Grubunda Gebze Beylikbağıspor Cephanelik Stadı’nda oynadığı maçta rakibi İzmit Belediyespor’u 2-0 yenip şampiyon oldu. C Grubu’nda İzmit Gençler Birliğispor ile Derince Birlikspor arasındaki şampiyonluk yarışında gülen taraf İzmit Gençler Birlğispor oldu. İzmit Gençler Birliğispor rakibi Karamürsel İdman Yurduspor karşısında 2-1 kazanıp şampiyon oldu.

 

FORMALİTE MAÇLARI

Derince Birlikspor sahasında Yeni Kocaelispor karşısında 4-1 kazanmasına rağmen 16 puanla ikinci sırada yer aldı. D Grubu’nda bugün formalite niteliğinde iki maç oynanacak. A Grubu’nda 41 Futbol Kulübü, D Grubu’nda Hisareynspor, B Grubu’nda mutlu sona ulaşan Gebze Beylikbağıspor, C Grubu’nda İzmit Gençler Birliğispor ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil edecekler. Temsilcilerimizin mücadele edecekleri Türkiye şampiyanasında başarılı olmaları bekleniyor.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.