BEYLİKBAĞISPOR  RESİTALİ: 6-2

BEYLİKBAĞISPOR RESİTALİ: 6-2

Beylikbağıspor güçlü Gebzespor’u farklı geçtiU-17 liginin açılış maçında Beylikbağıspor  güçlü rakibi Gebzespor’u farklı geçti. Yeşil...

Beylikbağıspor güçlü Gebzespor’u farklı geçti

U-17 liginin açılış maçında Beylikbağıspor  güçlü rakibi Gebzespor’u farklı geçti. Yeşil beyazlılar güzel futbolunu 6 golle süsleyerek sezona müthiş bir başlangıç yaptı. 

 

ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜ

 

Beylikbağı stadında konuk ettiği Gebzespor karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Beylikbağıspor uzun süredir çalışmanın karşılığını aldı. Gebzespor’u 6-2 yenerek şampiyonluk yolunda iddialı olduğunu gösteren yeşil beyazlı ekibi güçlü rakibi karşısında zafere taşıyan golleri Gökhan(2) Ercan, Emin, Semih ve Taha’dan gelirken galibiyetin mimarları etkili futbollarıyla göz dolduran Gökhan ve Semih oldu.

 

GURUR DUYDUM

 

Profesyonel bir anlayışla yönetilen Beylikbağıspor’da Ali Çağın faktörü takım üzerinde etkisini gösterdi. 

Başkan Çağın, Uzun süredir gayretli bir şekilde çalışan U-17 takımımıza güveniyoruz. Verdiğimiz emeklerin karşılığını böyle güzel galibiyetlerle alınca da ayrıca mutlu oluyoruz. Beylikbağıspor’un futbolu bizi heyecanlandırdı ve gururlandırdı. Gebzespor’u farklı yenerek sezona başlayan takımı ve antrenör Fatih Yalsız’ı tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

HEDEFİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

 

U-17 Antrenörü Fatih Yalsız farklı Gebzespor galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Yalsız “ Yönetimimizin özverisi ve gayreti takım üzerinde önemli bir etki yarattı. Verilen değerin karşılığını sahada mücadeleleriyle gösteren takımımızın farklı galibiyetle sezona başlaması ayrıca bizi mutlu etti. Seviyemizi biliyoruz. Daha iyi noktaya geleceğimizi düşünüyorum. Hedefimiz Türkiye Şampiyonası” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.