Beylikbağı’nda baz tepkisi

Beylikbağı’nda baz tepkisi

Beylikbağı’nda bir binaya kurulan baz istasyonu bölgede yaşayan vatandaşların tepkisine neden oldu. Baz istasyonunun kaldırılması için Gebze Kaymakamlığına iletilmek üzere imza kampanyası düzenledi.

Gebze Beylikbağı Mahallesi Memişoğlu Caddesi No: 56 adresindeki binanın çatısına baz istasyonu konulması bölgede yaşayan vatandaşların tepkisine neden oldu.  Dün baz istasyonunun kuran firmanın elemanları polis eşliğinde binaya gelerek çalışma yaptı.
Konuyla ilgili olarak gazetemize konuşan vatandaşlar ise şunları söylediler:
“Beylikbağı Memişoğlu Caddesi No: 56 adresinde ki atıl binanın çatı katına baz istasyonu kuruldu. Daha öncesinde ise bölge sakinleri olarak baz istasyonunun kurulmaması için Gebze Belediyesi’ne dilekçe verdik fakat belediyeden gelen yazıda söz konusu baz istasyonu için yer tahsisinin yapıldığı bu konuda yapabilecekleri bir şey olmadığını ifade ettiler. 
BİNA SAHİBİ YURTDIŞINDA
Bina uzun süredir atıl ve sahibi yurtdışında yaşıyor.  Baz istasyonunun kuran firma kendisiyle görüşmüş ve kiralama konusunda anlaşma sağlamışlar.  1 ay önce baz istasyonu kurmak için geldiler. 20 gün önce yine geldiklerinde baz istasyonun buraya kurulmaması gerektiğini söyledik firma çalışanlarına, ancak Bugün (dün)   polis eşliğinde binaya gelip yine baz istasyonuyla ilgili olarak çalışma yaptılar.
İMZA TOPLANDI
Mahalleli olarak imza kampanyası düzenledik ve imzaları Gebze Kaymakamlığına ileteceğiz.  Hiçbir şey bizim sağlığımızdan çok kıymetli değildir ve Kaymakamlığının bu konuda gerekli hassasiyeti göstererek baz istasyonuna izin vermeyeceğini umuyoruz”. Cengiz Akgün
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.