Beylikbağı Ortaokulu’nda bayrak törenine katıldılar

Beylikbağı Ortaokulu’nda bayrak törenine katıldılar

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Beylikbağı Ortaokulunda bayrak töreninde öğrenciler ile bir araya geldi.

Bayrak Törenine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı  Zinnur Büyükgöz, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan Katıldı.
Törende konuşan Kaymakam Güler şunları ifade etti:
 “ Bugün Beylikbağı Ortaokuluna misafir olarak geldik. Okulları her pazartesi ziyaret etmekteki amacımız siz değerli öğrencilerimiz ile beraber olmak hem okullarınızın fiziki şartlarını görmek hem de öğretmenlerimiz ile eğitim konusunda hasbihal etmek ve toplantı yapmak. 
Eğitim bir milletin vazgeçilmezi. Eğitim; insan doğduktan itibaren anne kucağında başlıyor ve ölüme kadar devam ediyor. İlkokulu bitirdikten sonra ortaokul, lise üniversite bittikten sonra da eğitim bitmiyor. Gelişmelere karşı kendini yenilemezseniz, bilgilerinizi tazelemezseniz, hayatınıza yeni bir bakış açısı getirmezseniz yaşadığınız devirden geri kalırsınız. Bakın sizler 10 yaşındasınız. Dünya o kadar hızlı gelişiyor ki bundan otuz yıl öncesine nazaran her konuda çok büyük değişimler olduğunu göreceksiniz. Değişim süreci bundan sonra çok daha fazla ve baş döndürücü hızda olacak. Bizim bu hızı yakalamamız ve gelişmiş ülkelerle yarışmamız için yapacağımız şey çok çalışmaktır. Çok çalışmaktan kastımız sadece kitaba bağlı kalarak değil sosyal çevreyi de takip etmemiz gerekir. Ailemize karşı, çevremize karşı, okuluma karşı sorumluluklarımız var. Buradaki amaç ailemize, çevremize ve insanlığa faydalı olmaktır.
İYİ İNSAN OLMAK
 Eğitimimizi, gelişimimizi iyi bir insan olarak da pekiştirmeliyiz. Bizler örfüne, adetine, gelenek ve göreneklerine bağlı bir milletiz. Biz çok büyük bir milletin evladıyız. Cihan imparatorluğu kurmuş, dünyaya hükmetmiş adaletli yönetimi ile nam salmış bir geçmişe sahibiz. Bu günümüze baktığımızda süper güç diye gördüğümüz ülkeler gittikleri yerlere hak ve adalet götürmek bir yana sömürmek üzere gidiyorlar. 
Kıymetli öğrenciler sizden beklentimiz çok çalışmanız ve öğretmenlerinizden çok şey edinmenizdir. Büyük düşünüp ülkemize büyük faydalar sağlamanızdır. En azından bir dil öğrenmeniz size ileride büyük fayda sağlayacaktır. Bu duygularla hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor iyi dersler diliyorum.” 
Konuşmalar ve Bayrak Töreninin akabinde sınıflara geçen protokol ilk derste öğrencilere eşlik etti. Daha sonra öğretmenler odasına öğretmenler ile toplantı yaparak istek ve önerilerini dinlediler. 2-034.jpeg3-011.jpeg5-012.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum