Beylikbağı, ikinci tur için Bolu’da

Beylikbağı, ikinci tur için Bolu’da

Gebze’nin gururuna göz yummayın!

Gebze Futbolunun yüz akı, Altyapının 1 numarası Beylikbağıspor Türkiye şampiyonasında son 20’ye kalarak gurumuz olmuştu. Gençlere verdiği değerle  bir çok genci sokaktan spora kazandıran, diğer kulüplere de örnek olan Beylikbağıspor hak ettiği desteği bir türlü bulamıyor.

BUGÜN RAKİBİ BELLİ OLUYOR.

  Temsilcimizin rakibi bugün çekilecek kurayla belli olacak. U-15 yaş grubunda ikinci tura çıkan Beylikbağıspor, ilk 24 takım arasına kalmıştı. Mavi-Yeşilli ekip, ikinci tur maçlarını Bolu’da oynayacak, bu akşam çekilecek kurada da rakibi belli olacak.

U-15 yaş grubunda ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda Tekirdağ Grubu’nda temsil eden Beylikbağıspor, İstanbul Halkalı ile oynadığı maç penaltılara gitmişti. Penaltılarda Beylikbağıspor avantajlı iken hakem son penaltıyı attırmayıp, kural hatası yapmıştı. Bu maçla ilgili karar geçtiğimiz günlerde açıklandı, hem Beylikbağıspor, hem de İstanbul Halkalı takımı ikinci tura çıktı.

 

BOLU’DA KURA ÇEKİM GÜNÜ

İkinci tur maçları ise bugün  başlıyor. Beylikbağıspor, Bolu grubunda yer alıyor. Temsilcimizin rakipleri arasında ilk turda finalde karşılaştığı İstanbul Halkalı Taştepe’nin yanı sıra İstanbul Damlaspor, İstanbul Kartalspor ve Sakarya Erenlerspor takımları var. 3-6 Haziran tarihleri arasında Bolu’daki maçların kura çekimi ise bugün  gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.