Bereketli derbi: Hasılat  Tayfun’un tribün Gebze’nin

Bereketli derbi: Hasılat Tayfun’un tribün Gebze’nin

BAL 14’te haftanın Gebze derbisinde ev sahibi Gebze Tayfunspor maçı biletliye çevirdi. 15 bin bileti Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler satın aldı. Hasılatı Gebze Tayfunspor’a, biletleri Gebzespor taraftarına hediye etti

Gebze Yeni Haber / ÖZEL HABER

Bölgesel Amatör Lig – BAL 14’ncü Grup’ta hafta sonu Gebze’nin hedefleri farklı iki köklü kulübünü karşı karşıya getirecek Gebze derbisi öncesi bir bilinmeyeni gazetemiz giderdi.

DERBİYİ FIRSATA ÇEVİRDİLER

Ligde kalma mücadelesi veren Gebze Tayfunspor ile şampiyonluk mücadelesindeki Gebzespor arasında Alaettin Kurt Stadı’nda ama statü gereği Gebze Tayfunspor’un ev sahipliğinde oynanacağı maç öncesi Tayfunspor yönetimi, diğer iç saha maçlarında yapmadığı bir uygulamayı, hasılat getirisi için hayata geçirdi. Gebzespor ile oynayacağı maçı biletliye çevirip, 15 bin bilet bastırdı.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler her iki kulübe destek olmak amacıyla 15 bin bileti satın alıp hasılatını Gebze Tayfunspor’a bıraktı. Biletleri de her iki kulübün taraftarına hediye etti ancak realitede, Gebzespor taraftarına hediye etmiş oldu.

Gebze Tayfunspor Kulübü Başkanı Hakan Özcan gazetemize yaptığı açıklamada Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e desteğinden ötürü teşekkür etti.

HAK EDEN KAZANSIN. DOSTLUK KAZANSIN

Özcan hafta sonu oynanacak derbiye yönelik değerlendirmesinde ise, “Gönlümden geçeni söyleyeyim. Maçı; sahada oynayan, hak eden kazansın. Sahada olan sahada kalsın. Özünde, dostluk kardeşlik kazansın” dedi.

GOL ATAMAYINCA KAYBEDİYORSUN

Sezona yönelik değerlendirmede de bulunan Başkan Özcan, “Yaş ortalaması 20.5 olan çok genç bir takımla mücadele ediyoruz. Değirmendere ve İstiklalspor ile oynadığımız son iki maçtan 3-4 puan beklentimiz vardı. Gol yollarında istediğimiz sonucu alamayınca olmadı. Futbolda gol atamayınca kazanamıyor, beraberlik de edinemiyor ve kaybediyorsun” dedi.

TAKIMA TAKVİYE, ANTALYA’DA KAMP

Ligde kalma mücadelesini sonuna kadar sürdüreceklerini kaydeden Özcan, “Hiçbir şey bitmiş değil. Önümüzdeki dördü sezonun ilk devresinde olmak üzere oynanmamış 17 maç var” diye konuştu. Özcan, devre arasında takıma takviyeyle birlikte Antalya’da kamp planladıklarını sözlerine ekledi.

4-kasim-2.jpg

Gebze Tayfunspor’da ekim ayında gerçekleşen kongrede seçilen Hakan Özcan başkanlığındaki yeni yönetim ilk ziyaretini Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve Oda Başkanı Nail Çiler’e gerçekleştirmişti. Günün anısına hazırlanan formaları; Meclis Başkanı Şerifalioğlu’na yönetim kurulu üyesi Kayhan Özler, Oda Başkanı Nail Çiler’e Kulüp Başkanı Hakan Özcan takdim etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.