Berberlerde kongreye heyecanı

Berberlerde kongreye heyecanı

Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olan İsmail Fidan, seçim öncesi son görüşmelerini yapıyor.

Kocaeli Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın kongresi 6 Mart Pazar günü KESOB Toplantı Salonu’nda yapılacak. Kongrede mevcut başkan Mustafa Bozkurt ile İsmail Fidan başkanlık için yarışacak. Seçime kısa süre kala çalışmalarına hala devam eden adaylar üyelerle bir araya geliyor. İsmail Fidan da bazı oda üyeleri ile bir araya geldi, kahvaltılı programda onlarla sohbet etti.

 

PARA KAZANILMIYOR

Kısa bir açıklama yapan Fidan “Camiamızın bir çok sorunu var, bu sorunları en kısa sürede birliğimiz ve beraberliğimiz adına çözeceğiz. Odamıza kayıtsız berberler var ve fiyat artışları nedeniyle üyelerimiz mağdur olmuş durumda. Ekonomik şartlar nedeniyle elektriğimiz, doğalgazımız ve BAĞ-KUR ödemelerimiz sorun haline gelmiş durumda ve camia olarak para kazanamıyoruz” dedi.

 

EK İŞLER YAPILIYOR

İsmail Fidan ayrıca, “Berber arkadaşlarımızın ışıklarını kapattığını ve tasarruf ettiğini görüyoruz. Yaşanan sıkıntılar nedeniyle arkadaşlarımız ek işler yapıyor. Bu sıkıntılara yönelik projelerimiz hazır, seçim gününe de hazırız. Oy pusulasında yeşil rengi kendimiz belirledik, Kocaelispor’dan esinlendik. Yönetim hazır. Katılım yoğun olacaktır, dostlarımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.