Berberler ve kuaförler iftarda buluştu

Berberler ve kuaförler iftarda buluştu

 Gebze Berberler-Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen berberler ve kuaförler keyifli bir akşam...

 

Gebze Berberler-Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen berberler ve kuaförler keyifli bir akşam geçirdiler. Oda Başkanı Kenan Çelik, üyeleriyle bu tür etkinliklerde sürekli bir araya geleceklerini söyledi.

ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELMEK İSTİYORUZ

Geçtiğimiz akşam Kadırga Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Gebze Berberler-Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kenan Çelik ve oda yöneticileri ile çok sayıda berber ve kuaför katıldı. Hep birlikte açılan oruçların ardından bir konuşma yapan Oda Başkanı Kenan Çelik, “Geçtiğimiz hafta Dilovası’ndaki berberlerle iftar yemeğinde bir araya gelmiştik. Bu akşamda Gebze, Darıca, Çayırova ve yine Dilovası’ndaki berber ve kuaförlerle bir araya geldik. Oda olarak üyelerimizle bu tür etkinliklerde sürekli buluşmak istiyoruz” dedi.

SORUNLARIMIZI KONUŞMA FIRSATI

 

Oda üyelerinin bu tür etkinliklere katılmalarını arzu ettiklerini ifade eden Çelik, “Bu tür programlar sayesinde aynı sektörde çalışıp birbirlerini hiç tanımayanlar birbirlerini tanımış oluyorlar. Birbirlerini tanımanın yanında yaşadıklarını sorunları birbirleriyle paylaşarak fikir alışverişinde bulunuluyor. Oda olarak her zaman üyelerimizin yanındayız. Onların yaşadıkları her sorunu odamıza bildirmelerini istiyoruz. Sizlerin sorunlarına çözüm bulmak için bizler varız” şeklinde konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.