Ben gelemiyorum ama siz mutlaka gidin

Ben gelemiyorum ama siz mutlaka gidin

CHP Kocaeli eski Milletvekili Salih Gün, akciğer rahatsızlığının nüksetmesi üzerine kısa süreliğine Balıkesir’e göç etti. Yarın ki ÇED’e katılamayacak olan Gün, Dilovalılar’a “Siz mutlaka gidin” dedi

Beş yıl önce akciğer kanserine yakalanan ancak ağır kemoterapi tedavisi sonrası ağır hastalığı yenen CHP Kocaeli eski Milletvekili Salih Gün, akciğerinde yine leke çıkması üzerine doktorunun tavsiyesi üzerine yüksek oksijenli Balıkesir’e göç etti. Rahatsızlığına karşın Dilovası’nda olan biteni sosyal medya ve haber sitelerinden takip eden Salih Gün yarın ki ÇED toplantısına atfen de şunları kaydetti:

SAHİP ÇIKSINLAR

“Çok istememe karşın o ÇED toplantısında yer alamayacağım ancak tüm Dilovalı yurttaşlarımıza çağrımdır ki toplantıya katılsınlar. Geleceklerine ve ilçelerine sahip çıksınlar. Ve toplantıda tesisin kurulması aleyhinde tavır alsınlar.”

DOSTLARA SELAM: DÖNECEĞİM

Dilovası’nı ve başta doğduğu Tavşancıl Mahallesi ile Gebze olmak üzere tüm dostlarını, arkadaşlarını özlediğini kaydeden Salih Gün, “Sizlerin aracılığı ile hepsine selamlarımı iletirim. Sağlığıma kavuşur kavuşmaz, ilk fırsatta geri döneceğim” dedi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.