Bem Bir Sen’de Dilovası kavgası

Bem Bir Sen’de Dilovası kavgası

Dilovası Belediyesi’nde 50 kadar Bem Bir Sen üyesi çalışanın sendikaya dönük tepkilerine Bir Sen Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen yazılı bir açıklama ile yanıt verdi.

Aygen,  tartışmanın İşyeri temsilcisi Muzaffer Aydemir’in gerçeği yansıtmayan açıklamalarından kaynaklandığını ileri sürdü.
Bir Sen Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen açıklamasında, özetle şunları ifade etti:
“Dilovası Belediyesinde son günlerde yerel medyada, 50 kadar Bem Bir Sen(Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası)  üyesi adına açıklama yapan İş yeri temsilcisi Sayın Muzaffer Aydemir’ in kamuoyuna yansıttıklarının gerçekleri ifade etmediğini belirtmek isteriz.  2010 yılından beri Dilovası Belediyesi’nde üyelerinin kazanımlarının en üst seviyede olmasını sağlayan Bem Bir Sen’dir. 
BAŞ TEMSİLCİ HANGİ AKLA HİZMET EDİYOR
Bugüne kadar başarılı sendika olarak görülürken, Muzaffer Aydemir’in, ‘’üyelerinin haklarının sendika yönetimi tarafından savunulmadığı ‘’noktasına getiren açıklamaları sendikamızda soru işaretlerine, hayal kırıklığına sebebiyet vermiştir. Sürecin bizzat içinde Sendika yönetimiyle bulunan işyeri temsilcisi Muzaffer Aydemir’in hangi akla ve mantığa hizmet ettiği belirsizdir. Bu konudaki tavrının üyelerimize ne kazandıracağı,  kendisinin neyi amaçladığı konusunda ise tutarsızdır”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum