Bem-Bir-Sen büyüyor

Bem-Bir-Sen büyüyor

15 Ağustos itibari ile Büyükşehir Belediyesi ve İSU genel Müdürlüğü’nde sözleşmeli memur olarak göreve başlayan bin 700 çalışanın tercihi Bem-Bir-Sen oldu.

Geçtiğimiz aylarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğü’nde yaklaşık 1700 çalışanın sözleşmeli memur olarak istihdam edilmesi planlanıyordu. 15 Ağustos itibari ile Büyükşehir Belediyesi ve İSU genel Müdürlüğü’nde sözleşmeli memur olarak göreve başlayan bin 700 çalışanın tercihi Bem-Bir-Sen oldu.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bem-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Faruk Zihni, “Büyükşehir Belediyesinde ve İSU’ da görevlerine başlayan sözleşmeli memurlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Şunu bilmelerini istiyorum ki Büyük Bir Ailenin içine dahil oldular. Biz her şeyden önce üyelerimizin tamamını ailemiz olarak görüyoruz. Bu dönem Büyükşehir Belediyesi ve İSU’ da Sözleşmeli çalışanlarla ilgili önemli kazanımlarımız oldu. Özellikle Sosyal Denge Sözleşmesi ve diğer haklarla ilgili önemli işlere imza attık.

 

“HEYECAN VE MUTLULUĞUNU YAŞAMAKTAYIZ”

Çalışma ve kazanımlarımızla ilgili arkadaşlarımızın bilgisi vardı. Olmayanlara da biz gerekli bilgilendirmeleri yaptık ve üyeliklerini ailemize kazandırdık. Bu vesile ile bin 700 yeni çalışanın üyelik formlarını Genel Başkanımız Levent Uslu’ya teslim ettik. Şube Yönetimi olarak çalışmalarımızın heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız. Şubemizin Başarısında emeği geçen başta Büyükşehir Belediyesi ve İSU genel Müdürlüğü olmak üzere tüm işyeri temsilcilerimize ve kurul üyelerimize teşekkür ediyor, 1700 üyenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.