Belediyenin hizmetlerini anlattı

Belediyenin hizmetlerini anlattı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e, bir yılı aşkın zamandan bu yana Gebze’ye kazandırılan hizmetler ve uygulamaya konulacak projeler hakkında sunumda bulundu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e hizmet sunumu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i ağırladı. Başkanlık toplantı salonunda gerçekleştirilen hizmet sunumuna AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti il ve ilçe yöneticileri, belediye başkan yardımcıları Selamet Güner, Yusuf Burkut, Sedat Çelik de katıldı.

GEBZE’Yİ KALKINDIRACAĞIZ

Hazırlanan slayt eşliğinde, geçen bir yılı aşkın zamandan bu yana Gebze’ye kazandırılan hizmetler ve hazırlanarak uygulamaya konulacak projeler hakkında sunumda bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Mensubu ve bir neferi olmaktan ötürü her zaman gurur duyduğum AK Partimizin ve liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği istikamette, durup dinlenmeden Gebze’mizi kalkındırmak üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  

İL BAŞKANI’NDAN TEŞEKKÜR

Sayın il başkanımıza ilçemizde sürdürdüğümüz çalışmalara ilişkin bilgi verdik. Teşkilatlarımızın desteği ve vatandaşlarımızın teveccühüyle Gebze’miz için hizmet üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.