BELEDİYENİN EKONOMİSİ İYİ DEĞİL:  Darıca’da şölen iptal edildi!

BELEDİYENİN EKONOMİSİ İYİ DEĞİL: Darıca’da şölen iptal edildi!

Yaklaşık olarak 10 yıldan bu yana devam eden Darıca Şehirler ve Kültürler Şöleni ekonomik nedenlerden dolayı iptal edildi.


Darıca Gazetesinin haberine göre, dönemin Belediye Başkanı Şükrü Karabacak tarafından hayata geçirilen ve yaklaşık olarak 10 yıl boyunca Darıca Sahili’nde yöresel derneklerin bir araya geldiği şenlikler bu yıl yapılmayacak.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın dernek başkanlarına yaptığı açıklamada  tasarruf tedbirleri gereği önümüzdeki günlerde başlaması planlanan şölenlerin iptal edildiğini belirtti.
Bilindiği üzere, 31 Mart 2019 Tarihinde yapılan yerel seçimlerde, belediye başkanı olarak seçilen Muzaffer Bıyık’a önceki yönetimden 150 Milyon TL’ ye yakın borç bırakılmış ve bu nedenle Bıyık’ın tasarruf tedbirleri alacağı öğrenilmişti.
EKONOMİK NEDENLER
Göreve geldiğinden bu yana aradan geçen yaklaşık 1 ay içerisinde önce Uluslararası Yarı Maratonu iptal eden Başkan Muzaffer Bıyık, daha sonra belediyedeki kiralık araçlarla ilgili yaptırıma giderek birim müdürlerine tahsis edilen tüm otomobilleri bir havuzda toplamıştı.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, önceki haftalarda Şehirler ve Kültürler Dayanışması Şölenlerindeki final gecesinin iptal edildiğini duyurmasının ardından, dün akşam bir araya geldiği dernek başkanlarına yaptığı açıklamada şölenlerin tamamının ekonomik nedenlerle yapılmayacağını aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.