“Belediyenin bir binası bile yok”

“Belediyenin bir binası bile yok”

 MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Taşdemir,...

 

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Taşdemir, Gebze belediyesinin resmi bir binasının olmadığını söyledi.

 

22 RESMİ MÜRACAAT VAR

 

Haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısı önceki akşam ilçe teşkilatında yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 16 Kasım’da MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı’nın katılımıyla gerçekleştirecekleri ‘Gelin Bir Çay İçelim’ programıyla tüm partilileri buluşturacaklarını belirten Taşdemir, “Kamuoyunda partimizin seçim çalışması yapmadığı aday adaylarının olmadığını gibi bir algı yaratılmak isteniliyor. Oysa şimdiye kadar partimize meclis üyeliği aday adaylığı için 22 başvuruda bulunan var. Bunun dışında bizzat kendileriyle görüştüğümüz 10’un üzerinde de belediye başkan aday adayımız var” dedi. Gebze belediyesinin 200 milyon TL gibi bir bütçeye sahip olmasına rağmen hala bir belediye binası bile olmadığını belirten Taşdemir, “Bunca parayı nereye harcıyorlar belli değil. Hem bunca borç yapacaklar hem de bir belediye binası bile yapamayacaklar” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.