Belediyeler karla mücadelede başarısız

Belediyeler karla mücadelede başarısız

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü Gebze Belediyesi’nin karla mücadelede başarısız olduğunu ifade ettiler.

Geçtiğimiz Cuma gününden başlayıp hafta sonunda da etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Gebze’de birçok araç yolda kaldı. Cumartesi akşamı etkisini iyice artıran kar yağışı nedeniyle toplu taşıma araçlarının dahi yolda kaldığı görüldü. Vatandaşlar evlerine gitmek için saatlerce otobüs duraklarında bekledi. Yaşanan durumla ilgili olarak İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü sosyal medya hesabından video paylaşarak, “Gebze Belediyesi’nin karla mücadele ekiplere nerede merak ediyoruz. Gördüğümüz gibi vatandaşlar duraklarda bekliyor. Toplu taşıma araçları yok. Ne Gebze Belediyesi ne Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipler ortalıkta gözükmüyor. Vatandaşlar bu manada çok mağdur oldu.  İki gündür sosyal medya hesaplarından yayın yapıyorlar. Ancak karla mücadelede hiçbir ekibi sahada görmek mümkün değil” dedi.

“TUZLAMA YAPILMAMIŞ”

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan da cumartesi akşamı katıldığı bir davetten dönerken Gebze Tatlıkuyu Mahallesi’nde yolda mahsur kalan vatandaşların araçlarını çıkarma da yardım etti. Kar lastiği olan araçların bile yolda kaldığını ifade eden CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Gebze Tatlıkuyu Mahallesi Ahmet Pempegüllü Bulvarı’nda bile araçlar yolda kaldı. Günlerdir Gebze Belediyesi Başkanı Zinnur Büyükgöz karla mücadele ekipler sahada olduğunu ifade etmesine rağmen sahada ne bir ekip var ne de öncesinden bir tuzlama çalışması dahi yapılmamış. Gebze Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadelede başarısız olduğunu söyleyebiliriz” dedi.

Haber Merkezi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.