Belediye yöneticileri, Pazar esnafını dinledi

Belediye yöneticileri, Pazar esnafını dinledi

İzmit Belediyesi yöneticileri ve Çınar Ekibi, Alikahya Kapalı Pazarını ziyaret ederek esnafı dinledi. Ziyaret programında esnafa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ileten heyet, esnafın taleplerini not aldı.

Her daim kent esnafının yanında olmayı sürdüren İzmit Belediyesi yöneticileri, her gün başka bir semt pazarını ziyaret ederek sorunları yerinde gözlemlemeye devam ediyor. İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Birol Sağlam, Cem Serhat Dayanç, Nurullah Özer, İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Ercan Umutlu ve İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu Alikahya Kapalı Pazar Alanında esnafı ziyaret etti. Programa Alikahya Fatih Mahallesi Muhtarı Yunus Arıcan ve Alikahya Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sevgin Koyun’da katıldı.

ZİYARETLER SÜRECEK
Her hafta Çarşamba günü kurulan pazarı ziyaret eden İzmit Belediyesi yöneticileri esnafa ve vatandaşlara İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını iletti. Esnafın bölgede yaşadığı sorunları ve taleplerini dinleyen heyete İzmit Çınar Ekibi eşlik ederken esnaf ve vatandaşlara sıcak çorba ikram edildi. Bölge esnafı İzmit Belediyesinden gelen heyete teşekkürlerini iletti.

İSA TURHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.