Belediye okul yerini geri aldı

Belediye okul yerini geri aldı

Arazisi Gebze Belediyesi’ne ait olan ve Tatlıkuyu Mahallesi’nde faaliyet gösteren Özel Hisar Eğitim Kurumları binası belediye tarafından tahliye edildi.  Okul yeni dönemde Mevlana Mahallesi’nde ki yeni yerinde eğitim ve öğretime devam edecek.

okul.jpg

2004 yılında dönemin Gebze Belediye Başkanı Ahmet Penbegüllü  Tatlıkuyu Mahallesi Körfez Caddesi üzerinde ki araziyi  Özel Gebze Hisar Eğitim İlköğretim Okulu’na tahsis etmişti.   Yaklaşık 14 yıl belediyeye ait arazi de eğitim ve öğretim veren Özel Hisar Eğitim Kurumları’na Gebze Belediyesi tarafından okul yerini boşaltması için bilgi verildi ve ardından ise okul boşaltıldı.

OKUL AÇIKLAMA YAPTI

Özel Hisar Eğitim Kurumları tarafından velilere yönelik olarak kurumun internet sitesinden yapılan açıklamada okulun yeni adresi şu şekilde bildirildi,  “Özel Hisar Anaokulu, ilkokulu ve ortaokulu olarak 2018-2019 eğitim öğretim döneminde yeni adresimizde ve yeni binamızda hizmete başlayacağız. Adres: Mevlana Mahallesi Issıkgöl Caddesi, No:99 (Mutlukent yolu üzeri) Gebze/Kocaeli”.

İMAM HATİP’E VERİLECEK

Öte yandan Özel Hisar Eğitim Kurumlarını boşalttığı katlı ve iki bloktan oluşan binanın depremde binası hasar gören İmam Hatip Lisesi’ne verileceği ifade edildi. Konuyla ilgili olarak görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

 

 

Haber: Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.