“Belediye Halka Hizmet Etmiyor”

“Belediye Halka Hizmet Etmiyor”

Mevlana Mahallesine kurmaylarıyla birlikte çıkartma yapan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, amaçlarının Hakkı üstün tutan bir anlayışla...

Mevlana Mahallesine kurmaylarıyla birlikte çıkartma yapan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, amaçlarının Hakkı üstün tutan bir anlayışla halka Hizmet etmek olduğunu söyledi. Mevlana Mahallesi sakinlerinin büyük tezahüratları eşliğinde toplantının yapılacağı alana giren Başkan Çelik, “Gebze’nin İzmit’ten ne eksiği var ki tüm hizmetler İzmit’e yapılıyor” dedi.

 

 

“TERCİH SİZİN”

 

Mevcut Belediyenin Gebze için bir çivi çakmadığını ifade eden Başkan Çelik, “Onlar hizmeti bilmezler. Onlar hizmeti sadece parke taşı değiştirmek ve kent meydanına duba çakmakla bilirler. Kenar mahalleleri kaç defa gezdiler. Kaç defa Belediye Başkanı Mevlana Mahallesine geldi. Biz şunu diyoruz Gebze çalışıyor fakat Gebze’nin çalıştığıyla hizmetler İzmit’e ve başka yerlere yapılmıyor. Gebze şuan İzmit’in 10 yıl gerisindedir. Mevlana Mahallesi ise Gebze’nin bir 10 yıl daha gerisindedir. Yani bu demek oluyor ki siz İzmit’ten yani hizmetin yapıldığı yerden 20 yıl geridesiniz. Bunu değiştirmek elinizde. İşte fırsat önünüzde seçim var ya Hizmet aşkıyla yananlara oy vereceksiniz ya da yok bir böyle hizmet gelmese de memnunuz diyorsanız mevcut iktidara ve belediyeye oy vereceksiniz. Koltuk kaygısı olanların hizmette gözü olmaz bunu unutmayın” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.