Belediye Derincespor şokta

Belediye Derincespor şokta

8 maçlık yenilgisizlik serisi geçen hafta Modafen karşısında sone eren, zirve yarışında hesapta olmayan kayıp yaşayan Sarı-Lacivertliler, şoku üzerinden atmaya çalışıyor.

Son 8 haftada 6 galibiyet, 2 beraberlik alan, 8 maçlık yenilmezlik serisi yapan Belediye Derincespor’a nazar değdi. Geçen hafta sahasında grubun nispeten zayıf takımları arasında yer alan Modafen ile karşılaşan Sarı-Lacivertliler mutlak galibiyet beklediği maçta büyük şok yaşadı. Rakibin art arda gollerine engel olamayan temsilcimiz sahadan ummadığı bir sonuçla 3-0 mağlup ayrıldı. Haftalar sonra kaybeden Belediye Derincespor zirve mücadelesinde ağır bir yara aldı.

 

BAŞKAN GÜNTEPE İNANÇLI

Bu sonucun ardından liderin 10 puan gerisine düşen Sarı-Lacivertliler şoku üzerlerinden atmaya çalışıyor. Temsilcimiz bu hafta Ağrı 1975 deplasmanına çıkacak. Maç Pazar günü oynanacak. Başkan Ahmet Güntepe hesapta olmayan bu yenilginin yaralarını çabuk saracaklarını ve Ağrı maçıyla birlikte yeniden çıkışa geçeceklerini söyledi. Güntepe öncelikli düşüncelerinin Play-Off hattında sağlam bir yer edinmek olduğunu belirtti.

 

derince-2-006.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.