Belediye Derince sıkı hazırlanıyor

Belediye Derince sıkı hazırlanıyor

TFF 3. LİG 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Belediye Derincespor kötü hava şartlarına rağmen Pazar günü oynayacağı Esenler Eroksspor karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor.

Bu sezon bir üst lige çıkmayı kafasına koyan sarı - lacivertli temsilcimiz Belediye Derincespor, Esenler Eroksspor karşılaşmasının hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Üst Lige çıkmak amacı uğrunda çok çalışan temsilcimiz Belediye Derincespor bugünkü antrenmanını yoğun kar yağışı altında gerçekleştirdi. Yoğun kar yağışı altında gerçekleştirilen antrenmanda düz koşu, patlama kuvvet antrenmanı ve pas çalışmalarının yanında, antrenman sonunda takım arasında çift kale maç düzenlendi.

 

ZORLU RAKİP

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadelesini sürdüren temsilcimiz Belediye Derincespor zorlu rakibi Esenler Eroksspor ile kendi evinde bir araya gelecek. Grupta 2. Sırada bulunan rakibimiz Esenler Eroksspor, karşılaşmada temsilcimizi zorlayacak. İkinci devrenin iki maçının birinden galibiyet birinden ise beraberlik alan Belediye Derincespor ise rakibine kolay lokma olmadığını ispatlayacak. Kadro kalitesi ve yetenekli oyuncuları ile dikkat çeken temsilcimizin karşılaşmadı en büyük kozu ise 6 golle takımın en golcü ismi olan Muhammed Enes Yılmaz olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.