Bekirdere çok mutlu: 1-0

Bekirdere çok mutlu: 1-0

Bu sezon 1.Küme Play-Off’tan Süper Lig’e çıkacak takımın belirleneceği bir diğer maçta Bekirderespor ile Gölcük Çiftlikspor karşılaştı. Arslanbey Stadı’nda çok soğuk bir havada oynanan maçı 1-0 kazanan Bekirderespor, mutlu sona ulaşan takım oldu.

1.Küme A Grubu’nda ligi üçüncü sırada bitiren Bekirderespor ile C Grubu’nu ikinci sırada tamamlayan Gölcük Çiftlikspor, Play-Off eleme maçı için karşı karşıya geldi. Arslanbey Stadı’nda oynanan maçta Bekirderespor, ilk yarıda Fatih Ertürk’ün attığı golle kazanan takım oldu. 1.küme’de ilk yılında şampiyonluk mücadelesi yapan, ismini Play-Off’a yazdıran Gölcük Çiftlikspor ise çok istemesine rağmen Süper Lig’e çıkmayı başaramadı.

 

BEKİRDERE TAKVİYE ÇIKTI

Bu sezon başında kadrosunu gençleştiren Bekirderespor, Play-Off maçı öncesinde kadrosuna iki takviye yaptı. Sarı-Siyahlı ekip, Süper Lig’de yer alan Mertspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Turgay Çoban ile kanatta oynayan Gökhan Eski’yi aldı. Maçın ilk yarısında daha etkili olan Bekirderespor, yeni transferi Gökhan Eski’nin ortasında Fatih Ertürk’ün golüyle de ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.