BEKİR YURDAGÜL:  “Kazanan CHP ve demokrasi olsun”

BEKİR YURDAGÜL: “Kazanan CHP ve demokrasi olsun”

Cumhuriyet Halk Partisi ( ) eski Milletvekili Bekir Yurdagül, belirlenen CHP kongre takvimi hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Yurdagül yaptığı açıklamada, “CHP'de kongreler sürecinin başlamasıyla birlikte herkes bir yerlere yakıştırılıyor veya partililerimiz gönlündeki kişilerin örgütlerde görev almasını arzuluyor. Bu çerçeve de şahsıma da bazı misyonlar yüklenebiliyor. Elbette bunları konuşmak için henüz çok erken” dedi. 
CHP Kocaeli “Sonuçta Kazanan CHP Ve Demokrasi Olacak” Olması gerekenden bahseden Yurdagül, “Tercihim ve olması gereken ilkeli, güç karşısında eğilip bükülmeyen, dik duruşlu, icazet veya pazarlıklarla değil örgüte liderlik yapabilecek genç arkadaşlarımızın ve özellikle kadınlarımızın örgütlerde görev almalarıdır. Bu konuda elbette asıl görev ülkesini ve partisini seven, sakınan, adamcılık yapmayan partililerimize düşüyor. Demokratik bir sürecin işletileceği ve sonuçta kazananın CHP ve demokrasi olacağı inancıyla, başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.