Beden eğitimi öğretmenleri toplandı

Beden eğitimi öğretmenleri toplandı

  Gebze Okullarında görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenleri sene başı toplantısında buluştu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü...

 

 

Gebze Okullarında görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenleri sene başı toplantısında buluştu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü toplantı salonunda ortaokul ve lise olarak iki farklı oturumda yapılan toplantıya Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mücahit Sak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Coşkun, koordinatörler Selçuk Şahin, Sinem Bayrak ve öğretmenler katıldı.

 

Her yıl periyodik olarak bir araya gelen öğretmenler 2012-2013 eğitim öğretim döneminin değerlendirmesini yaparken yeni başlayan dönemde yapılacak sportif faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

DURAK DEMİREL ÖĞRETMENLERLE TANIŞTI

Geçtiğimiz aylarda Gebze'deki görevine başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel toplantıya iştirak ederek öğretmenlerle tanıştı. Toplantıda okul sporlarının sporun lokomotifi olduğunu, sporun gelişmesinde Beden Eğitimi Öğretmenlerine büyük görev düştüğünü belirten Demirel, Gebze'de şube müdürü olarak görev yaptığı dönemde okul sporlarının kendisine bağlı olmasından dolayı sportif etkinliklere vakıf olduğunu söyledi ve göreve yeni başlayan stajyer öğretmenlere başarılar diledi.   

GEBZE OKUL SPORLARI SEZONUNA HAZIR

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mücahit Sak'da öğretmenlere genel olarak okul sporları sezonuna hazır olduklarını, öğrencilerin daha sağlıklı şartlarda spor yapabilmesi için çeşitli düzenlemeler yaptıklarını, İl Müdürlüğünün desteğiyle kurumlarında okul sporları biriminin hizmete girdiğini,  web sitesi, SMS bilgi sistemi, mail grubu, sosyal medya gruplarıyla öğretmenlere her zamankinden daha yakın olduklarını belirtti ve okulların başvuru işlemlerinin teknolojik gelişmeler doğrultusunda dizayn edildiğini aktardı.

OKUL SPORLARI PORTALI KURULDU

Önceki yıllarda İl ve İlçe Spor Müdürlükleri aracılığıyla yapılan öğrenci sporcu lisans işlemleri bu yıldan itibaren yeni bir sisteme kavuşuyor. Türkiye genelinde Okulsportal adıyla hizmete başlayan web sitesi aracılığıyla okul idarecileri ve öğretmenler lisanslar ve müsabakalara katılımla ilgili tüm işlemleri internet üzerinden yapabilecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasındaki işbirliği protokolü çerçevesinde yapılan çalışmalarda tüm okullara portal şifresi gönderilirken, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü de geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da www.gebzeokulsporlari.com web sitesi ile okul sporları hakkındaki tüm gelişmeleri anlık olarak duyuracağını açıkladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.