“Beceriksizlikleri gün yüzüne çıkıyor”

“Beceriksizlikleri gün yüzüne çıkıyor”

İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Birol Elüstü kendisi ile birlikte 2 esnafın işyerinin yağmur suyu basmasına tepki göstererek, “Her yağmurda aynı beceriksizliğe sebep olanlar hiçbir hesap vermeden görevlerine devam ediyor” dedi.

İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Birol Elüstü yaptığı açıklamada, “Burası Gebze’nin merkezi, Adliye Caddesi. Resim ve videolarını gördüğünüz yer benim kendi iş yerim, baskı merkezimin üretim sahası. Benim gibi 2 esnaf arkadaşımızın durumu da aynı şekilde. 1,5- 2 Ay Önce Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet başkana konu hakkında bilgi verdik. Bizi İSU müdürüne yönlendirdi. İSU ekibi buraya baca açılması gerektiğini fakat baca yerini bilmediklerini söylediler. AKP Gebze Meclis Üyesi Abdullah Bey’in Gebze’nin tüm altyapı işlerini yapan kişi olduğunu, Gebze’nin alt yapısını en iyi bilen kişi olduğunu, kendilerine danışmamızı söylediler.

“MALZEMEMİZ KULLANILAMAZ HALDE”

Aradık Abdullah Bey’i, ırın kırın neyse ki cadde üzerinde eski esnaf arkadaşlarımızın birisi logar kapaklarının yerini tarif etti. Adliye Caddesi Osmangazi ilköğretim okulunun önünden açılan yola asfalt dökerken, yol üzerindeki tüm logar kapaklarını kapatmışlar. İSU görevlileri geldiler, esnaf arkadaşın gösterdiği yeri sabah kazdılar, akşam kapadılar. Sorun giderildi dediler. Su faturamıza da çalışma için belli bir bedel yansıttılar.  Kendi yanlışlarının bedelini ödedik.  Geçtiğimiz günlerde fazla bir yağmur yağmamasına rağmen, dükkânımızı ve çevrede bulunan 2 dükkânımızı su bastı. Çoğu malzememiz kullanılamaz halde. Durumu Belediye Başkanı Zinnur Bey ve İSU Müdürü Faruk Nazik Bey’e ilettik. Ekip arkadaşlarını yönlendirdiler. Bu sefer, kazılar 1-2 gün sürdü. Ertesi gün bir meclis üyesi arkadaşımıza beni arattılar.

“HİÇBİR ÖNLEM ALINMIYOR”

Efendim Birol Bey bize fazla yüklenmesin, yazmasın, çizmesin diye ricada bulunuyorlar. Görevinizi doğru yaptınız da, biz laf mı ettik? Yarın Yağmur Yağsa Ne ile Karşılaşacağımız Belli değil. Kullanılamaz hale gelen malzemelerimize mi üzülelim, işini bilmez bir yönetimin beceriksizliğine mi?  Ak Partili belediye yerel yönetimlerde. Belediye başkanları her dönem altyapıya ne kadar yatırım yaptıkları ile övünüyor, ancak en ufak bir yağmurda dahi Gebze’deki beceriksizlikleri gün yüzüne çıkıyor. Gebze’ye her yağmur yağışında aynı caddeleri su basmasına rağmen hiçbir önlem alınmıyor.

“İLK SEÇİMDE HESABI SORACAK”

Bir belediyenin en asli görevi altyapıdır. Bugüne kadar çok su baskını gördü bu kent. Ancak hiçbir baskın sonrasında tek bir belediye yetkilisi ne özür diledi ne görevinden affını istedi. Her yağmurda aynı beceriksizliğe sebep olanlar hiçbir hesap vermeden görevlerine devam ediyor. Ancak merak etmesinler. Halkımız ilk seçimde hesabı soracak. İYİ Partili kadrolar göreve geldikleri ilk gün kentin altyapı sorunlarına ağırlık verecek ve sorun yaşayan vatandaşlarımızla bire bir ilgilenecek. Gebze İYİ olacak Kocaeli İYİ olacak, Türkiye

İYİ olacak” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.