BBP’de Devir teslim gerçekleşti

BBP’de Devir teslim gerçekleşti

Genel Merkez tarafından BBP Kocaeli İl Başkanlığı’na atanan eski Alperen Ocakları İl Başkanı Kaan Şengil, parti binasına gelerek görevi Remzi Kaya’dan devraldı.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Remzi Kaya, parti binasında düzenlenen törenle, istifasının ardından Genel Merkez tarafından 1 Ağustos tarihinde atanan yeni Başkan Kaan Şengil’e görevi devretti. İl ve ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu programda konuşan eski başkan Remzi Kaya, Şengil’e başarılar dileyerek, “Malumunuz yaklaşık 2 ay evvel görevden affımı istemiştim, kabul edildi. Alperen Ocakları İl Başkanı Kaan Şengil göreve atandı. İl dışında olduğum için bugün törenimizi gerçekleştiriyoruz. Basın mensuplarına ve çalışma arkadaşlarıma 4 yıl boyunca bir araya geldik hepsine teşekkür ediyorum. Yaz demeden kış demeden omuz omuza birlikte çalıştık, dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yerelde, başta Sayın Valimiz Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, siyasi partilere teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak değişimi kalıcı olmadığımız aşikârdır. En alttan mutfağından başlayarak en üst birimine kadar davamın mücadelesini sürdürdüm. Hiçbir yere gitmeyeceğim yine partimizin emrindeyim, Kaan kardeşimizin bayrağı daha da ileriye taşıyacağından eminim, kendisine başarılar diliyorum, Rabbim yolunu açık etsin” dedi.

“PARTİMİZDE GÖRMEK İSTİYORUZ”

Görevi teslim alan yeni Başkan Şengil ise, “Biz Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolundan giderek mücadelemizi sürdürüyoruz. Siyasetin farzı kifayi olduğu bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz. Biz burada ülküsünü Alperenliğini yaşamak isteyen ama küskün olan herkesi çocuklarımızı gençlerimizi partimizde görmek istiyoruz. Anadolu halkının siyasetini yapan bir partiyiz, bizi desteklemeye devam etsinler. Remzi abime özellikle teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.