Baz istasyonuna tepki

Baz istasyonuna tepki

 Gebze Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nun karşısında bulunan bir evin çatısına kurulan baca görüntüsü verilmiş...

 

Gebze Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nun karşısında bulunan bir evin çatısına kurulan baca görüntüsü verilmiş baz istasyonu öğrencilerin ve velilerin tepkisine neden oldu.

Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan no 70 adresinde kurulan baz istasyonu öğrenci velilerinin tepkisine neden oldu. Bin 260 öğrencinin bulunduğu okulun bahçesi ile kurulan baz istasyonunun çok yakın olması sebebiyle öğrenci velileri ve mahalle sakinleri dilekçe ile imza toplayarak yetkililere teslim ettiklerini ancak yetkililerin herhangi bir işlem yapmadıklarını iddia ettiler. Son bir hafta içinde mahalleye gelen ekiplerin çatıya çıkarak baz istasyonunu gizlice kurduklarını belirten velilerden Kiraz Aydın, "Baz istasyonu kurulalı bir iki hafta oldu. Etrafını sacla çevirerek baca görünümü verdiler. Biz geç de olsa olayı fark ettik. Okulda veliler olarak prosedür ne ise onu yerine getireceğiz. Şu an imza topluyoruz. Kaymakamımıza ve gerekli mercilere sesimizi duyurmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Çocuklarımızı gerekirse okula göndermeyeceğiz. Baz istasyonu okul ile 50 metre mesafede. Çocuklarımızın sağlığı ile oynamaya kimsenin hakkı yok. Baz istasyonu hepimize zarar. Bunu kuran şirket hiç mi araştırma yapmıyor? Para için sağlık satılamaz" dedi.

YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİLER

 

Kurulan baz istasyonun hemen yanında park, okul ve cami olduğunu ifade eden mahalle sakinleri, “Bina sahibi ile konu hakkında görüştüğümüzde binanın kendisine ait olduğunu ve kimsenin karışamayacağını söyledi. Başta Kocaeli valisi olmak üzere bu konuyla ilgili olarak tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz. Yapılan bu baz istasyonunu mahalle sakinleri ve öğrenci velileri olarak kesinlikle istemiyoruz. Baz istasyonun kaldırılması için gerekirse eylem yaparız” şeklinde görüş belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.