"Bayramoğlu’nun marka değerini arttıracağız"

"Bayramoğlu’nun marka değerini arttıracağız"

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bayramoğlu, bizim için çok önemli, gözbebeğimiz. Bayramoğlu’na hak ettiği yatırımları yapacağız” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, seçim beyannamesinde söz verdiği Gönül Buluşmaları programlarına devam ediyor. Mahallelerde gerçekleşen Gönül Buluşmalarının yedincisi Bayramoğlu Mahallesi’nde gerçekleşti. Yunus Emre İlkokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen halk buluşmasına Başkan Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarı, partililer, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.
BAYRAMOĞLU’NUN DEĞERİNİ ARTTIRACAĞIZ
Bayramoğlu’nun marka değerini arttıracak çalışmaları hayata geçireceklerini de ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Seçim beyannamemizde verdiğimiz sözleri yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz. Bayramoğlu’nda Balyanoz koyunda çalışmalarımız devam ediyor. Balyanoz Kafe, vatandaşlarımızdan ve özellikle gençlerimizden büyük ilgi gördü. Balyanoz Koyu’nda ikinci etap çalışmasını da yapacağız. Yürüyüş ve bisiklet yollarıyla Balyanoz Koyu daha da cazibe merkezi haline gelecek. Tuzla-Bayramoğlu bağlantısı için de çalışmalarımız sürüyor. Beyannamemizde söz verdiğimiz Aqua Park için de planlamamız devam ediyor. Hayata geçireceğimiz çalışmalarla Bayramoğlu’nun marka değerini daha da arttıracağız” dedi.2-480.jpg3-251.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.