“Bayramlar birlik ve beraberlik günleridir”

“Bayramlar birlik ve beraberlik günleridir”

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yayınladığı bayram mesajıyla hemşehrilerinin ve tüm İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı kutladı.

Bayramların sevinç, mutluluk, tanışma, paylaşma, barış ve dostluk günleri olduğunu belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Barış, huzur, yardımlaşma ve paylaşmanın sembolü olan Kurban Bayramı, bizleri bencil duygulardan arındıran, halkımızı birbiriyle kaynaştıran müstesna bir bayramdır” dedi.

Başkan Köşker, Kurban Bayramı mesajında şu görüşlere yer verdi:“Sevginin, huzurun, sevincin ve saygının simgesi konumundaki bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz.  Bayram sevincinin ve coşkusunun yılın her gününde yaşanması temennisiyle tüm hemşehrilerimin, vatandaşlarımızın, Türk ve İslam Dünyası’nın Kurban Bayramı’nı kutluyor, huzur içinde nice bayramlar geçirmelerini diliyorumKurban Bayramınız mübarek olsun.”

 Başkan Köşker ayrıca, Kurban Bayramının 2. Günü saat 11.30’da Milli İrade Kent Meydanında düzenlenecek kent bayramlaşmasına Gebzeli hemşerilerini davet etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.