Bayramda tedbirli ve temkinli olalım

Bayramda tedbirli ve temkinli olalım

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Ramazan bayramı nedenile bir mesaj yayınladı, "Bayramda tedbirli ve temkinli olalım" dedi.

Kaymakam Güler'in mesajı şöyle:

 

"Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin, dostluk duygularının güçlendiği; dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu ulvi ve müstesna günlerdir.

 

Bu bayram, gönüllerimizi manevi huzur ile dolduran Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşarken alınan tedbirler gereği Ramazan Bayramını sevdiklerimizden uzakta, evlerimizde geçirerek bu zor günleri geride bırakacağımıza inancımız tamdır.

 

Devletimizin aldığı sokağa çıkma kısıtlaması kararı doğrultusunda bütün kurallara riayet edilmesini siz değerli Gebze’li hemşerilerimizden istirham eder, sevdiklerimizle bayramlaşmayı günümüz teknolojisinden istifade ederek gerçekleştirmenizi, kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığını tehlikeye atmamanızı rica ederim.

KURALLARA UYALIM

İnanıyorum ki bu zor günleri gösterdiğiniz gayret ve sabırla, dayanışma içinde hep birlikte geride bırakacağız. Şu an maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etme zamanı. O nedenle riski en aza indirmek için tedbirli ve temkinli davranmaya devam edelim.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının tüm insanlığı iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını, ilçemize, ülkemize, İslam âlemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Siz Gebze’li hemşerilerimizin ve tüm islam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.