Bayrama Sivaslılar damga vurdu

Bayrama Sivaslılar damga vurdu

  Çayırova Sivaslılar Derneği Kurban Bayramının 1. Günün den itibaren tüm bayram boyunca bölgede etkinlikler düzenleyen ve çeşitli ziyaretler...

 

 

Çayırova Sivaslılar Derneği Kurban Bayramının 1. Günün den itibaren tüm bayram boyunca bölgede etkinlikler düzenleyen ve çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Çayırova Sivaslılar Derneği’nin Başkanı Ahmet Çamkerten kurban kesimi ve aile içi bayramlaşmaların hemen ardından dernek yöneticileri ile birlikte çalışmalara başladı.

ÖNCE KENT BAYRAMLAŞMASI

 

İlk olarak Çayırova 'da Kent Bayramlaşmasına katılan Başkan Çamkerten ve yönetimi burada bölge Protokolü ve Halk ile bayramlaştı. Kaymakam Çelenkoğlu ve Başkan Akbaş’ın da katıldığı programa ilgi ise hayli yoğundu. Çayırova Fatih Sultan Mehmet Parkında sabah saatlerinde gerçekleştirilen Kent Bayramlaşmasının ardından ise Dernek yönetimi, yine bölge protokolü eşliğinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Yapılan ziyaretler esnasında Çayırova Polis Karakoluna da bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Çamkerten burada bayram günü bile görevi başında olan emniyet mensupları ile bayramlaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.