Bayram geleneği devam etti

Bayram geleneği devam etti

  Dilovası’nda Ramazan Bayramı bu yıl da birlik ve beraberlik içerisinde kutlandı. Bayramın birinci günü Dilovası Belediyesi önünde gerçekleşen...

 

 

Dilovası’nda Ramazan Bayramı bu yıl da birlik ve beraberlik içerisinde kutlandı. Bayramın birinci günü Dilovası Belediyesi önünde gerçekleşen Kent Bayramlaşmasına protokolün yanı sıra çok sayıda vatandaşta katıldı.

 

Resmi bayramlaşma töreni bayramın birinci günü Dilovası Belediyesi önünde gerçekleşti. Bayramlaşma törenine gösterilen ilgi bu yıl da oldukça fazlaydı. Yüzlerce Dilovalı vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen bayramlaşma törenine; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, belediye personelide katıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.