Bayrak törenine katıldılar

Bayrak törenine katıldılar

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Yunus Emre Ortaokulunda öğrenciler ile bir araya geldi.

İstiklal Marşı ve Bayrak Törenine katılan protokol öğretmenler ile öğretmenler odasında sohbet etti. 

Gebze Kaymakamı  Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile beraber Yunus Emre Ortaokulunda öğrenciler ile bir araya geldi. İstiklal Marşı ve Bayrak Törenine katılan protokol öğretmenler ile öğretmenler odasında sohbet etti. 

KAYMAKAM GÜLER KONUŞMA YAPTI
Programda konuşan Kaymakam Mustafa Güler:

“Bugün eğitim öğretimin ikinci haftası. Malum sebeplerden ötürü uzun bir süredir okulunuza gelemiyordunuz. Bu süre içerisinde öğretmenlerimiz size uzaktan eğitim verdiler. İçinde bulunduğumuz durum, tüm dünyayı etkisi altına alan hastalık yaşamımızın şartlarını da değiştirdi. Yeni bir eğitim modeli ortaya çıktı. Bu eğitim modeli insani yapımız olarak bize pek uymuyor. Biz insanlar sosyal olmaya, arkadaşlarımız ile oynamaya, koşmaya ve birlikte vakit geçirmeye alışkınız. Fakat şuanda sağlığımız her şeyden daha önemli. 

HİJYENE DİKKAT
Sevgili çocuklar koronavirüsten korunmamızın en etkili yolu hijyene dikkat ederek maskemizi kesinlikle çıkarmamaktır. Sosyal mesafemizi arkadaşlarımızla ve çevremizle koruyacağız. Sizler hastalığı daha hafif atlatabilirsiniz lakin evinizde olan büyükler, kronik rahatsızlığı olan çevreniz bu süreci daha zor atlatabilmektedir. Bu sebeple anne ve balarınız için kendinize daha fazla dikkat etmelisiniz”dedi..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’de  birkonuşma  yaparak öğrencilere başarılar diledi.

Konuşmaların ardından öğrenciler sınıflarında ziyaret edildi, öğretmenler ile öğretmenler odasında sohbet gerçekleşti.

6-011.jpeg7-010.jpeg7-010.jpeg8-007.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.