Bayrak törenine katıldılar

Bayrak törenine katıldılar

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner ve  İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan  ile birlikte Yavuz Selim İlkokulu ile Ortaokulunda gerçekleşen Bayrak Törenine katıldı.

Törende konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa  Güler,“ Okullar bizim çok önem verdiğimiz müesseselerdir. Hepimiz sizlerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeniz için gayret ediyoruz. Çünkü bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Artık bizler görevlerimizi yavaş yavaş tamamlayıp bayrağı size teslim edeceğiz. Bu ülkenin geleceğinde sizler söz sahibi olacaksınız. Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkaracaksınız. Bunun için de çok çalışmanız lazım. Mustafa Kemal Atatürk’ün çok güzel bir sözü var  "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.".
VATANININ EN ÇOK SEVEN İNSAN 
Derslerinize çok çalışarak kendinize, çevrenize, ülkenize faydalı birer insan olacaksınız. Bunun içinde çok çalışıp çok okuyacaksınız, annenizin babanızın sözlerini iyi dinleyip mutlaka tekrar yapın. Vatanınızı, milletinizi, ülkenizi  çok sevin. Vatanını en çok seven insanlar vatanı için çalışan insanlardır. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor derslerinizde başarılar diliyorum” dedi.
Bayrak Töreninin ardından öğrencilerle okul bahçesinde tek tek ilgilenen Kaymakam Güler daha sonra öğretmenler odasında öğretmenler ile toplantı yaparak okulun ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi aldı. 2-488.jpg3-259.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.