Bayrak törenine katıldılar

Bayrak törenine katıldılar

​​​​​​​Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı  Adnan Köşker ile birlikte  Gebze Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu’nda gerçekleşen bayrak törenine katıldı.

whatsapp-image-2018-04-30-at-09.55.52.jpegwhatsapp-image-2018-04-30-at-09.55.54.jpegwhatsapp-image-2018-04-30-at-09.55.56.jpegGebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı  Adnan Köşker ve Gebze İlçe Milli eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte  Gebze Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu’nda gerçekleşen bayrak törenine katıldı.

ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Kaymakam Güler, okul bahçesinde gerçekleşen törende  yaptığı konuşmada  “Bizler için, memleketimiz için en değerlilerimiz sizlersiniz. Bu vatanın bayrağını gelişmiş ülkelerin seviyesine çıkartmak, muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak hepimizin borcudur. Bununda tek yolu çalışmaktır. Tabi ki bizler sizleri iyi bir mühendis, iyi bir, doktor, iyi bir hakim olarak görmek isteriz ve bununla birlikte bizim en önemli hedefimiz iyi bir insan olmaktır.”dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’de öğrencilere başarılar dileyerek belediye olarak her zaman eğitime destek ve katkılarının devam edeceğini vurguladı.

SORUNLARI DİNLEDİ

Daha sonra öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerin talep ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Güler en kısa sürede bu talep ve sorunları çözüme kavuşturacağını belirtti. Gebze Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Okul Müdürü  ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkür etti.

 whatsapp-image-2018-04-30-at-09.55.57.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.