Bayanlar ilk yarıda 10 puan topladı

Bayanlar ilk yarıda 10 puan topladı

Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi’nde ilimizi temsil eden Kocaeli Bayan Futbol Kulübü ilk dev re sonunda ligi 10 puanla 7. sırada tamamladı.

Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi’nde mücadele eden Kocaeli Bayan Futbol Kulübü ilk yarının son maçında deplasmanda Beşiktaş’a ilk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında kalesinde gördüğü gollerle 4-0 mağlup olmuştu. Yeşil siyahlı bayanlar ilk devreyi mağlubiyetle üzgün kapatırken ilk kez katıldıkları lig de ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorlar. Lig de ilk yarı boyunca 3 galibiyet ve bir beraberliğin yanı sıra 7 mağlubiyet alan yeşil siyahlı bayanlar ilk yarıyı 10 puanla lig de 7. sırada tamamladılar.

9 ŞUBAT’TA BAŞLAYACAK

Kocaeli Bayan Futbol Kulübü genel koordinatörü Hasan Alemdaroğlu “İlk kez katıldığımız lig de güçlü rakiplerle mücadele ettik. İlk yarıda tam istediğimiz puanı toplayamasak bile ikinci yarıda tanıdığımız rakiplerimizle daha iyi mücadele ederek sezonu en iyi yerde tamamlayacağız” dedi.  Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi’nde ikinci devre 9 Şubat günü oynanacak rövanş maçlarıyla start alacak. Kocaeli Bayan Futbol Kulübü ilk yarıda 1-0 mağlup ettiği Fatih Vatanspor ile İstanbul’da deplasmanda saat 12.00’de karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.