Bayan Yavuz tüm gününü Çayırova’ya ayırdı

Bayan Yavuz tüm gününü Çayırova’ya ayırdı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Gönülden Gönüle Projesi kapsamında Çayırova’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Bayan Yavuz Çayırova programlarının ilk durağı olan Şehit Adem Sezgin Anaokulu ’nu ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi.  Ziyarette Selda Yavuz Hanımefendi’ye Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’in eşi Şükran Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin eşi Nur Çiftçi eşlik etti. Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Bayan Yavuz, Anaokulu Müdürü Tuğba Dilem Çelik’in rehberliğinde bilgiler alarak okulu gezdi.  Minik öğrencilerin sıcak tavırlarıyla keyifli dakikalar geçiren Bayan Yavuz, her bir öğrencimizle sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi.

 

LİSE ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Bayan Yavuz anaokulu ziyaretlerinin ardından Yapı ve Kredi Bankası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okul Müdürü Kalbiye Avcıoğlu tarafından karşılanan Bayan Yavuz, okulu gezerek yapılan çalışmalar ve okulun durumu hakkında bilgiler aldı.  Öğrencilerle de bir araya gelen Bayan Yavuz, bir süre sohbet ederek her birine başarı dileklerinde bulundu. Sohbetin ardından öğrenciler, Bayan Yavuz ve beraberindeki misafirlere okul mutfağında hazırladıkları birbirinden güzel yemekleri ikram ettiler.

 

HALK EĞİTİM MERKEZİNDEKİ KURSİYERLERE ZİYARET

Bayan Yavuz programları kapsamında Çayırova Halk Eğitim Merkezini ziyaret edip, çalışmaları yerinde inceleyerek, farklı branşlardan oluşan sınıfları gezdi. Bayan kursiyerlerle de bir süre sohbet eden ve onların yaptıkları çalışmalara eşlik eden Bayan Yavuz; “Kadınlarımızın eğitimi noktasında elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız.” diyerek, kursiyerlerin yaptıkları birbirinden güzel ürünleri beğeniyle inceleyip, kolaylıklar diledi. 

 

19 HANENİN KAPILARI ARALANDI

Bayan Yavuz, Gönülden Gönüle Projesi kapsamında Çayırova’da ikamet eden 19 aileyi ziyaret ederek, gönüllere dokundu. Bayan Yavuz ilk olarak Şehit Muzaffer Aydın’ın baba ocağını ziyaret edip, Vali Yavuz’un selamlarını ileterek hasbihal etti, hayır dualarını aldı. Daha sonra onur abidelerimiz gaziler; Bahri Yıldız, Ahmet Şener ve Erol Küçüksayraç’ın hanelerine misafir oldu, hasbihal etti. Vali Seddar Yavuz’un selamlarını alan ve bu sebeple mutluluklarını dile getiren şehit ailesi ve gaziler: “Allah devletimize zeval vermesin. Dualarınız, hizmetleriniz kabul olsun” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmayan Vali Yavuz’a selamlarını ilettiler. 

 

vali-2-004.jpeg

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.