Bayan Futbol Takımına ödül yağdı

Bayan Futbol Takımına ödül yağdı

Türkiye Liseler arası Kadın Futbol Şampiyonu Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi ,  Türkiye Şampiyonu oldu ve Dünya Şampiyonası’na gitmeyi hak kazandı...

Türkiye Liseler arası Kadın Futbol Şampiyonu Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi ,  Türkiye Şampiyonu oldu ve Dünya Şampiyonası’na gitmeyi hak kazandı Kadın futbol takımına ödül yağdı

PROTOKOL  ŞAMPİYON TAKIMI KUTLADI

Zonguldak’ta gerçekleştirilen, Türkiye Liseler arası Kadın Futbol Şampiyonası’nda tüm rakiplerini tek tek eleyen antrenörlüğünü  Hasan Alemdar’ın yaptığı Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Futsal Takımı son rakibi Giresun Lisesi takımını 2-1 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Bu zafer sonrasında başarılı temsilcimiz ülkemizi İsrail’de yapılacak Dünya Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanmıştı. Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda düzenlenen programa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Okul Müdürü Zeki Kalaç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek, , futbol takımı oyuncuları,  antrenör Hasan Alemdaroğlu, öğrenciler ve veliler katıldı.

ZEYNEP’İN MADALYASINI ANNESİ ALDI

Kadın Futbol Takımı oyuncusu başarılı sporcusu, geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla vefat eden Zeynep Eroğlu’nun fotoğrafı bulunan tişörtleri giydikleri gözlendi. Sporculara madalyaları takılırken, Zeynep Eroğlu’nun madalyasını da annesi Nurgül Eroğlu aldı. Zeynep’in aralarında olmaması büyük bir hüzün yaşattı. Ayrıca bu başarıyı yakalayan öğrencilerin üniversitelerin spor bilimleri fakültelerine sınavsız girebilecekleri gibi burslu okuyabilecekleri de açıklandı. Okul müdürü Zeki Kalaç,”   “Öğrencilerimizi yetiştiren aileler başta olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye nezdinde bu büyük başarıyı yakalayan öğrencilerime de teşekkür ediyor, hepsinin alınlarından öpüyorum” dedi.

BÜYÜK BAŞARI  MUTLU ETTİ

Gölcük Belediyesi Başkanı Mehmet Ellibeş,  “Mutlu olmaya gülmeye ihtiyaç duyduğumuz günleri ülke olarak yaşıyoruz. Ben bu zor günlerde bizleri büyük başarısı ile mutlu eden öğrencilerimizi canı gönülden kutluyor, güçlü bir şekilde alkışlamanızı sizlerden istiyorum. Şimdi evlatlarımız ülkemizi yurt dışında temsil edecek ” dedi. Son konuşmayı yapan Gölcük Kaymakamı Mustafa  Altıntaş , “Biz millet olarak geleceğe her zaman umutla bakmalıyız. Evet bugün ülkemizde sıkıntılar var. Bu sıkıntılarında üstesinden geleceğimize yürekten inanıyorum. Bu çocuklar bizim yüzümüzü güldürdüğü ve bizleri gururlandırdığı için kendilerini kutluyorum” dedi. Daha sonra sporculara ödüller verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.