"Battığınız bataktaki İşbirliklerinizi biliyoruz"

"Battığınız bataktaki İşbirliklerinizi biliyoruz"

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili terörle ilişkilendirmeye yönelik iftira dolu açıklamalara arşiv unutmaz diyerek son noktayı koydu: “Sınır kapılarında terörist karşılamanızı geçtim, 2015 yılında Kocaeli’de ‘barış süreci’ adı altında HDP’yi protokol programlarında ağırlayan, halkın tepkisine rağmen APO posterleri ile PKK mitingi yaptırmaya ben ve benim partim değil, siz izin verdiniz Sayın Katırcıoğlu. Terörle, uyuşturucuyla, faili meçhul cinayetlerle battığınız bataktaki İşbirliklerinizi bize yıkmaya çalışmanızın tek sebebi, gidecek olmanızı bilmenizdendir”.

5.jpeg

TERÖR ELEBAŞISINA AKP’Yİ DESTEKLEYİN DİYE AÇIKLAMA YAPTIRAN SİZSİNİZ
Başkan Sarı yaptığı açıklamaya şu sözlerle devam etti: “Kendilerinin ne kadar hatası, ilişkisi varsa bunları kapatmaya yönelik yıllardır üzerimize yıkmaya çalıştıkları kara propagandaların sonuna geldik. Türkiye genelinde olduğu gibi Kocaeli halkı da yaptıklarınızı, işinize geldiğinde terör örgütlerini meşrulaştırdığınızı, öküz öldü ortaklık bitti denilince baş tacı ettiklerinizi kandırıldık diye lanse etmenizi, vatandaş size ‘bunlarla ne işiniz vardı’ diyince sanki Cumhuriyet Halk partisi sizi zorla el ele tutuşturmuş gibi göstermeye çalıştığınız vaktin sonuna geldik. TRT’de seçim öncesi PKK elebaşısının mektubunu okutan siz, kırmızı bültenle aranan kardeşini yine TRT’de gelin AKP’yi destekleyin diye açıklama yaptıran sizsiniz.

KATİLLERİ MECLİSE SOKAN SİZSİNİZ
Kürdistan kurulacak, Türk bayrağı kalkacak diye naralar atan, Gaffar Okkan’ın Konca Kuriş’in ve daha nicesinin katili olan Hizbullah’ın uzantısı Hüdapar’ı oy kaygısıyla ittifakınıza alıp meclise sokan, bir de bu işlere bulaşmış sözde o parti içindeki suçluları kararnamelerle aklayan sizsiniz. Yıllardır diyoruz ki, siyasi parti olarak meclise girmesinin önüne açtığınız HDP’nin terör ile ilişkisi var kapatın. Ama siz ne yaptığınız? Siyasi partiyi kapatmadınız, HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı hapse yolladınız ama terör örgütü PKK elebaşı APO’nun mektubunu okuttunuz oy devşirmek için. Siz değil misiniz APO’ya sayın demeyi mecbur kılan, binlerce can almış terörist elebaşısına bu millete saygı duymaya zorlayan? Türkiye Cumhuriyeti ibaresini kamu kuruluşlarının başından kaldırıp, Andımızı yasaklayan siz değil misiniz?

6.jpeg

İŞİNİZE GELDİ Mİ KÜRT, DİNDAR İŞİNİZE GELMEDİ Mİ TERÖRİST
FETÖ ile işbirliklerinizi anlatmıyorum bile. FETÖ’yü ziyaret eden belediye başkanlarınızın fotoğrafları her yerde var. Yalandan iftiradan hiç çekinmiyorsunuz, halkımızda size gereken cevabı vermekten çekinmeyecektir. Tüm bu çırpınışlarınızın kendi suçlarınızı bizlere yıkmaya çalışmaya çalıştığınız kara propagandalarınızın sonuna geldiğinizi siz de çok iyi biliyorsunuz. Yalan, iftira dönemi bitmiştir. İşine geldi mi dindar, kürt işinize gelmedi mi terörist deme dönemi bitmiştir. Millet İttifakı iktidarında kimin terörle ilişkisi varsa, desteği varsa gerekli cezayı alacak, seçimden seçime yok onlar terörist değil, yok onlar aslında terörist denilmeyecek. Vatanını seven sandığa gelecek ve sizler gideceksiniz.”

ERDAL KARAÇOBAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.