BATIDAN DOĞUYA KARDEŞLİK KÖPÜRÜSÜ

BATIDAN DOĞUYA KARDEŞLİK KÖPÜRÜSÜ

Bölgemizin renkli ve aktif gezi kulüplerinden Rota Gezi Kulübü bir anlamlı projeye daha imza atmaya hazırlanıyor.

Düzenledikleri geziler ve renkli organizasyonlarla adından sürekli bahsettirmeyi başaran Rota Gezi Kulübü 8 yıldır bölgemiz de aktifliğini koruyor. Ali Kemal Kol öncülüğünde şehir şehir dolaşan gezginler, bu defa Şanlıurfa’ya gezmeye değil 2 köy okuluna destek vermeye gidiyor.

KARDEŞ KÖY OKULLARINA DESTEK OLMAYA GİDİYORLAR

Daha önce de benzer projelere imza atan gezginler, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde bulunan Yeniköy İlkokulu ve Orta tepe ilkokullarına kırtasiye, kıyafet, ayakkabı ve okulun fiziki yapısına destekte bulunmak için 30 Kasım akşamı yola çıkacaklar. Kulüp üyeleri bu anlamlı sosyal sorumluluk proje için adeta seferber olmuş durumda.

 

AYDLINLIK YARINLAR İÇİN BİR ELDE SEN UZAT

Kulübün kurucu Ali Kemal Kol’’ Rota Gezi Kulübü olarak bir birinden güzel kültürel ve doğa yürüyüşleri gezilerine imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Ama bunca faaliyetler arasında sosyal sorumluluklarımızın da her zaman bilince olduk olmaya da devam edeceğiz. Daha önce de birçok alanda gerçekleştirdiğimiz projelere bir yenisini daha eklemek için, Şanlıurfa’da bulunan iki şirin köy okulumuzu kardeş köy okulumuz olarak ilan ettik. Okullarımızın değerli öğretmenleriyle iletişime geçerek hem öğrencilerin hem de okulların fiziki yapılarındaki eksikleri tespit ederek bu alanda naçizane imkânlarımızca bu eksikleri gidermeye karar verdik. Şuana kadar ciddi derecede kırtasiye malzemeleri, sportif malzemeler ve ayakkabı kıyafet eksiklerini tamamladık. Topladığımız tüm malzemelerle birlikte katılım sağlamak isteyen arkadaşlarımızla 30 Kasım ‘da Şanlıurfa’ya gideceğiz. Adını ‘’Aydınlık Yarınlar İçin, Bir Elde Sen Uzat’’ koyduğumuz projemize destek veren herkesten Allah razı olsun’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.