BASKETBOL SEVERLER SALONA

BASKETBOL SEVERLER SALONA

 Kısa bir süre önce faaliyete giren Çayırova Spor Salonu birçok spor etkinliğine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Okullar arası voleybol ve futsal...

 

Kısa bir süre önce faaliyete giren Çayırova Spor Salonu birçok spor etkinliğine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Okullar arası voleybol ve futsal maçlarıyla yoğun günler yaşayan salonda 2. Lig basketbol ve Bölgesel lig basketbol maçları basketbol severlere heyecan dolu maçlar izleme fırsatı sunuyor.

BUGÜN PERTEVNİYAL, YARIN ÇAYIROVA

 

Kendi sahasında oynaması gereken tüm maçları Çayırova Spor Salonunda oynayarak bünyesinde bulundurduğu genç ve yıldız milli oyuncuları Çayırovalı sporseverlere izleme fırsatı sunan Pertevniyal Gençlik Spor’un bu haftaki rakibi Büyükçekmece Basketbol takımı. Bugün (06 Kasım) saat 14:00’da Çayırova Spor Salonunda oynanacak maça basketbol severlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Basketbol Bölgesel Liginde mücadele eden Çayırova Spor basketbol takımı ise Yeşilyurt Basketbol takımını konuk edecek. Cumartesi saat 14:00’da oynanacak maçta Çayırova Sporun hedefi sahadan galip ayrılarak play of için önemli bir engeli aşmak. Her iki maçta da izleyenler ücretsiz olarak müsabakaları izleyebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.